Om Viscom AS

Vi arbejder med gode digitale brugeroplevelser. Selvbetjeningsværktøjer, animerede explainer videoer og webbaserede løsninger.

Vi har to ben at stå på. Det ene er solidt forankret i fagbevægelsen, med mange års erfaring og et stort antal forskellige digitale selvbetjeningsværktøjer; barselsberegnere, lønberegnere, ferieplanlæggere og meget mere. Det andet er plantet i den sundhedsfaglige verden. Lægetasken indeholder digitale dialogværktøjer, animerede explainer videoer og andre webbaserede løsninger.

Det fælles fokus er at formidle komplicerede budskaber enkelt, intuitivt og vedkommende. Vores løsninger er individualiserede og tænkt til netop dem, der skal bruge dem.

Vores verden drejer omkring gode digitale brugeroplevelser. Hvem kan vi hjælpe? Hvordan kan vi bedst hjælpe? Kan vi gøre det endnu bedre? Dagligdagen byder på mange spændende dialoger om ny- og videreudvikling af løsningerne. En inspiration vi meget gerne deler med jer. Vi springer gerne ud i nye udfordringer.

Som samarbejdspartnere vil I opleve, at vi har begge ben på jorden. Til gengæld vil vi sætte himmel og jord i bevægelse, for at vi sammen kan udvikle den bedste løsning.