Hvad tjener andre med
min uddannelse? med min
anciennitet og erfaring

Løn er bare interessant! Så det er ikke tilfældigt, at løn hvert år er på top 3 over det mest søgte på fagforeningers hjemmesider. En lønberegner kan hjælpe med svar på nogle af de mange spørgsmål om løn. Medlemmet definerer sin profil ved valg af forskellige kriterier, og på baggrund af valgene beregnes den forventede løn (median og kvartiler).

MEDLEMMERNE VIL GERNE VIDE MERE

Så hvorfor ikke udvide lønberegneren til et egentligt lønunivers med mulighed for fordybelse? Kun fantasien og datagrundlaget sætter grænser for mulighederne. Det kunne fx være: hvilke goder er typisk en del af lønnen? Hvordan vil min løn udvikle sig over tid? er der geografisk betingede lønforskelle? Og med lidt lækker infografik til at illustrere resultaterne, er der garanti for medlemmernes interesse.

DIMITTENDBEREGNER TIL DE NYUDDANNEDE

Nyuddannede har typisk mange spørgsmål til løn – både når de i slutningen af studiet ser frem til at udskifte SU’en med en løn, og når de første gang sætter sig ved forhandlingsbordet. Udvid fx lønuniverset med ledighed for nyuddannede, overblik over, hvordan lønnen er sammensat og inspiration til, hvad der kan være indeholdt i en lønpakke.